Stichting-bestuur

Frans Dolmans

Frans Dolmans

Voorzitter

Voorzitter Frans Dolmans is bedrijfseconoom en heeft als interim manager en crisismanager diverse onderwijsorganisaties geleid. Hij heeft een groot aantal startende en doorstartende bedrijven begeleid en was onder meer voorzitter van Stichting Gast in Nijmegen en van de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels . Hij zet zich hierbij al jaren in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is enthousiast over het toepassen van ideeën uit de circulaire economie. Die aspecten komen goed samen bij Butterfly Upcycling. Hij woont in een boerderij in Alverna.

Rina Pijnappels

Rina Pijnappels

Penningmeester

Rina Pijnappels is nu nog werkzaam in de financiële administratie. Als vrijwilliger heeft ze in verschillende besturen gezeten o.a. U.B.E.T   –   Zonnebloem  –  ’t Tuutje en onlangs gestopt als voorzitter van Natuur Wijchen, waar ze daarvoor penningmeester was. Op dit moment is ze vrijwilliger bij de Zonnebloem en Meervoormekaar Wijchen (adm. ondersteuning en belasting invulhulp) en op zorgboerderij de Hagert. Bij Natuur Wijchen is ze actief bij de knot- padden- vogel werkgroep.
Met haar achtergrond is zij een mooie aanvulling bij Butterfly Upcycling.

Secretaris: vacature

Voor de functie van Secretaris voor Stichting Butterfly Upcycling zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat. Iemand die bevlogen is met en kennis heeft van Circulaire Economie.
Werkzaamheden: De werkzaamheden van de secretaris bestaan uit:
–  bijdragen aan de opbouw van Butterfly Upcycling
–  deelname aan het collegiale bestuursoverleg
–  aanleggen van een actie- en besluitenlijst
–  opzetten en bijhouden van het archief
–  overige werkzaamheden als bestuurslid

We vragen

–  inzet en enthousiasme
–  mensgerichte instelling
–  belangstelling voor genoemde werkzaamheden
–  woonachtig in de regio Wijchen
–  beschikbaarheid van enkele uren per maand